Home » Blog » Algemeen » Website bouwen.

Website bouwen.

door | 17 apr, 2020 | Algemeen

Het coronavirus gooit iedereen z’n dagelijkse routine in de war. Mijn praktijk is op dit moment daarom gesloten. Gelukkig hebben mijn naasten en ik nog geen klachten. De mensen die dat wel ervaren, wens ik heel veel sterkte en beterschap. In de tussentijd werk ik aan mijn website voor de paardenshiatsu. Paarden kunnen net zoveel baat hebben van shiatsu als mensen. Bij het bouwen van de website maak ik o.a. gebruik van het boek “de goed presterende website”. Zodat ik meer mensen met paarden kan bereiken die een happy athlete willen worden. Die ik dan mag helpen, samen een happy combination te vormen als alles weer “normaal” is. Voor nu: Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Helga Wensink – van Gemmert

In 2011 heb ik mijn eigen praktijk voor shiatsutherapie geopend. Ik heb al heel veel mensen en paarden mogen helpen hun klachten te verminderen en stress te reduceren.

Het is mijn missie om paarden en ruiters te helpen een happy athlete te worden, zodat ze samen een happy combination kunnen vormen.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin